Een koerier naar Engeland

Je goederen laten vervoeren naar een land als Engeland is niet eenvoudig. Het betreft allereerst een aanzienlijk groter land dan Nederland, met veel mogelijke handelspartners in alle uithoeken van het land. Bovendien worden we van Engeland gescheiden door water, wat het transport van goederen bemoeilijkt. Nu kun je het transport van je goederen naar Engeland zelf uitstippelen en plannen, maar dit is een tijdrovende en daarmee kostbare bezigheid. Veel bedrijven maken gebruik van een koerier naar Engeland. Een koerier naar Engeland is gespecialiseerd in spoedtransporten naar het land van bestemming en kan je veel werk uit handen nemen.

Voordelen van een Engels spoedtransport

Een spoedtransport naar Engeland door een koerier is in vele opzichten voordelig. Niet alleen worden je goederen van A naar B gebracht, maar wordt er ook aan alle soorten vorm van vervoer gedacht om je zowel over land als over zee van dienst te zijn. Als je goederen eenmaal de oversteek gemaakt hebben, zijn er ook nog voldoende mogelijkheden om gebruik te maken van warehousing. Vanuit opslagplaatsen op verschillende locaties in Engeland kunnen je goederen gereed gemaakt worden voor verdere distributie. Een koerier verzorgt hierin alle communicatie voor je met lokale vervoerders. Daarmee levert een spoedtransport door een koerier niet alleen werk uit handen, maar maakt het je spoedtransport ook efficiënt.

Soorten en maten van een spoedtransport

Een spoedtransport door een koerier naar Engeland kan op maat gemaakt worden. Dit komt mede doordat het proces in stukjes wordt opgeknipt, van vervoer in Nederland tot en met het vervoer in Engeland. Hoe groot je lading goederen ook is, vaak is er voor iedere vorm een geschikte manier. Sommige bedrijven willen enorme ladingen vervoeren, andere meer kleinere porties. Afhankelijk van de hoeveelheid lading die je in beslag neemt in de trailer van een vrachtauto en het tijdsbestek waarin het spoedtransport moet plaatsvinden, zijn er verschillende mogelijkheden.

Bij een Full Trailer Load (FTL) kun je vrijwel dagelijks een trailer laten volladen voor een spoedtransport. Heb je iets minder goederen te vervoeren, maar toch een aanzienlijk geheel, dan kan een Less Than Trailer Load (LTL) geschikt zijn. Ook hierbij kun je vaak op dagelijkse basis een spoedtransport laten verzorgen. Heb je daadwerkelijk kleinere porties te vervoeren, dan kun je kiezen voor groupage. Hierbij worden tot ongeveer 5 pallets in een trailer geladen, samen met andere goederen van andere bedrijven. Dergelijke spoedtransporten vinden vaak op vaste dagen in een week plaats.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s